Yhteystiedot

28.10.2012

Fanimekko t-paidoista
Vanhan faniasun jäädessä pieneksi, tein uuden kahdesta vanhasta t-paidasta. Mekon yläosa on tehty Ottobren 3/2012  HOOPS t-paidan kaavoilla 92cm (tein ilman saumavaroja). Paitaan lisäsin toisesta vanhasta t-paidasta helmaosan (suorakaitaleen muotoinen pala) ja poimutin sen 4cm välein.


Resorin löysin kirpputorilta. Kaksoisneulan kanssa oli taas ongelmia... puuh. Saumuroin ensin resorit kiinni paitaan oikeat puolet vastakkain ja sitten kaksoisneulasin resorin nurjalle puolelle. Purkasin kaksoisneulaompeleet varmasti sataan kertaan ja vaihdoin jopa ompelukonetta välissä, mutta ei onnistunut. :( Lopuksi omplelin ompeleet kaavapaperin päällä, jolloin sain edes vähän onnistunutta ommelta. Tulin loppujen lopuksi siihen tulokseen, että resori on jotain löysää ribbineulosta, jolloin kaksoineulalla ompelu ei vaan onnistunut siihen kankaaseen. Lopputulos on siis mitä on eikä paita kestä lähempää tarkastelua. Onneksi pelikentälle asti resoriompeleet eivät näy! ;)

Edit: Niin, että löytyihän se todellinen syykin tuohon epäonnistuneeseen ompeluun. Tein sen nimittäin väärin! Kuvalliset ohjeet tuohon resorin kiinnitykseen löytyy täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti