Yhteystiedot

10.1.2013

Trikoopipoja isoille ja pienille

Trikoopipoja on tullut tässä tehtyä itselle ja vähän muillekin. Isoissa pipoissa kaavana Ottobre BAGGY LOOK 4/2012 toki joissain vähän muunnellen.


Tämä raidallinen pipo tehty juuri tätä BAGGY LOOK -kaavaa käyttäen, koko 56cm. Pipon korkeus 35cm, joka ainakin minun mieleeni jo aikalailla liiankin lörppä. Tosin pipon alareunasta voi kääntää haluamansa verran, jolloin sisäpuolen punainen vuorikangas tule kivasti näkyviin.

Raitakangas Kestovaippakaupasta ja punainen trikoo paikallisesta kangaskaupasta.Pallopipot tehty sitten samalla kaavalla, mutta poistin korkeudesta n. 5cm. Ruskea pipo 58cm, pinkkipallo 56cm ja pikkupallo 53cm.

Kaikki kankaat paikallisesta kangaskaupasta.
Sujahti sitä pukinkonttiin vielä yhdelle syntymättömällekin pipo ja tumput. Pipon kaava Onnea vauvalle  - 30 somaa käsin tehtyä lahjaa vastasyntyneelle. Pipon korkeus 17cm ja päänympärys noin 37cm. Tein tästä kaavasta joskus myös keskoselle pipon ilman saumavaroja. Löydät keskoselle tehtyjä vaatteita täältä. Pilvikangas ja valkoinen resori Kestovaippakaupasta. Ompelin sekä pipon alareunan että tumppujen saumurisaumat litteäksi ompelukoneen hunajakenno-ompeleella. Musta se on aika kiva ommel! Hunajakenno-ommelta voi siis käyttää esimerkiksi koristeompeleena joustaville kankaille sekä päärmeisiin.
4 kommenttia:

  1. Jaahans, samaista raitakangasta ostin juuri tänään :) Oli niin kivan väristä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä oon kans jotenkin tykästynyt tuohon raitakankaaseen. Oon tehnyt siitä parit pipot ja laitoin sitä myös yhteen huppariin hupun vuoriks piristämään. Vielä sitä jäi, joten saa nähdä mitä siitä seuraavaksi syntyy!

      Poista