Yhteystiedot

25.1.2013

Pinnejä päällystetyistä napeista

Kun ei raaski leikkaa neidin hiuksia, on turvauduttava pinneihin. Ja niitä on oltava paljon, koska niitä hukkuu ihan uskomaton määrä.

Päällystettäviä nappeja ja pinnipohjia myy esimerkiksi Nappikauppa Punahilkka. Nappeja on saatavilla 12-47mm kokoisina. Nämä omani ovat kokoa 14mm. Nappeja on myös saatavana kiinnityslenkin kanssa ja ilman. Pinnejä tehdessä suosittelen ostamaan näitä sileitä nappeja. Nappien lenkki on meinaa painettava sisälle (eli on ihan turha!), jos niistä tekee pinnejä. Lenkin sai pois myös pihdeillä, mutta ei se mitään kivaa puuhaa ollut. Nappien mukana saatavana myös työkalu nappien päällystämiseen ja päällystäminen on tosi helppoa! Et tarvitse siihen edes liimaa.

Liimaa tarvitset vasta, kun kiinnität päällystetyt napit kiinni pinneihin. Käytin ensin omaa kuumaliimaa, mutta napit eivät pysyneet tällä liimauksella lainkaan kiinni. Tilasin sitten tuolta Punahilkasta sen mainostamaa E6000 -liimaa ja sillä napit pysyvät todella hyvin kiinni. Ainoa haittapuoli on liiman kaamea haju...

Ylimpänä olevassa hiuslenksussa kiinnitys lenksuun on tehty juuri sen kiinnitylenkin avulla. Eli lenksu vain pujotetaan lenkin läpi solmuun.

Eiks ookin aika kivoja? Musta on. :)

2 kommenttia:

  1. No onpa ihania. Heti lähti tilaukseen. Kivoja lahjoja Aasan kavereille ja omillekin ystiksille.

    VastaaPoista
  2. kiva idea taas kerran, hyvä

    VastaaPoista