Yhteystiedot

12.11.2013

Pipoja, pipoja, pipoja....

Pipoaika parhaimmillaan ja kaikki pipot liian pieniä... siispä saumuri surisemaan!

Muffinssipipo ihan kaksinkertaisesta trikoosta. Kaava jo vanha tuttu Ultsulta saatu kaava, joka peittää kivasti korvat. Muffinssikangas saatu naapurilta ja sisäpuolen violetti trikoo kirppikseltä. Pipossa ympärysmitta noin 44 cm ja korkeus 25cm + varat. Minun makuuni tästä tuli ehkä vähän liian hailakka. Pinkki muffinssikangas olisi ehkä toiminut paremmin pipona...

Värikäs neulospipo fleecevuorella ihan vaan leikattu suunnilleen neliön muotoiseksi. Pipon ympärysmitta noin 44cm ja korkeus 21cm + varat. Neulospalat otettu talteen joltain ompelumaratonin SAA OTTAA -pöydästä. (Harjun neule taisi lukea mainoslappussa). Sisäpuolella sininen ohut kirppikseltä ostettu fleece.

Mietin jo viime vuonna kovilla pakkasilla, että pitäisi olla pipo, jossa korvien ja otsan kohdalla olisi jokin tuulisuoja. Jostain sitten luin, että PUL- kangasta voisi käyttää ns. windstopperina ja niinpä ajattelin nyt sitä kokeilla. Kestovaipoista ylijääneet PUL- kappaleet ommeltu kiinni paksuun fleecevuoriin. Kruunupipon kaava oma.  Päällikerros Kestovaippakaupan velouria ja paksu fleecevuori kirppikseltä.


Vuori on saumuroitu lopuksi pyöreään muotoon ja vain velourosasta tehty pipon kruunuosat. Korville halusin ehdottomasti suojaa, kuten muffinssipipossa, mutta samoin niska kaipasi mielestäni myös suojaa, joten piirsin pipon niskasta matalaksi. Pipon ympärys 46cm ja korkeus korkeimmasta kohdasta (kruunu - korvaläppä) 26cm + varat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti