Yhteystiedot

29.1.2016

Owl Princess mekkoja ja paitoja

Kyllä, innostuin kaavasta! Ottobre 1/2014 Owl Princess ja tunikoita ja mekkoja syntyi koossa 98cm ja 110cm. Hihat tässä mallissa oli tosi pitkät, mutta en sitten niitä kaikista lyhentänyt, koska lisäsin melkein kaikkiin helmaan pituutta, jolloin käyttöikäkin voi olla pidempi. Ensin siis mekkoja ja sitten tunikana.

Tämän ihanan ornamenttikankaan löysin kirpputorilta ja se visioitui heti mielessäni tällaiseksi hempeäksi mekoksi. Kuva ei anna oikeutta mekolle, mutta vitsit se oli kaunis vanhemman tyttäremme päällä. Vaaleanpunainen ribbikangas löytyi omasta kaapistani ja on ostettu paikallisen kangaskaupan varaston tyhjennysmyynnistä. Kaava siis kaikissa Owl Princess ja tähän lisäsin helmaan pituutta. Tästä tuli ehkä kaunein koskaan tekemäni mekko. <3
Helmamittaa lisäsin myös tähän raidalliseen mekkoon ja näihin mekkomittaisiin siis en lyhentänyt hihoja. Tämä kokoa 98cm. Kangas paikallisen kangaskaupan alelaarista ja resori omasta kaapista, luultavasti mummilta saatua.


Sydän tunikaan en lisännyt helmaan mittaa paljoakaan (vain aavistuksen verran, koska tytöillämme on pitkät selät) ja lyhensin hihoja tyttärellemme sopivaksi. Koko 110cm. Kangas pikeetä Eurokankaan kilolaarista. Resori Ikasyriltä.

Punainen Nelli Nuudelipää -raitatunika meni synttärilahjaksi 3-vuotiaalle mieheni kummitytölle. Koko 98cm, helmaa ei pidennetty eikä hihoja lyhennetty. Kangas ja resori kirpputorilta. Kaikki kanttaukset tehty peitetikkikoneella ja kantinkääntäjällä. Hihansuut ja helmat tikattu peitetikkikoneella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti