Yhteystiedot

2.2.2016

Virkattu matto lastenhuoneeseen

Ostin kesällä Tallinnassa käydessäni Karnaluksilta ontelokudetta, josta oli ajatuksena virkata matto. En halunnut kuitenkaan ihan tavallista virkattua mattoa vaan halusin saada siihen hieman jotain erikoista. Selasin nettiä ja löysinkin vihdoin mallin, joka minua miellytti. Tässä matossa oli siis tavallisten pylväiden lisäksi kohopylväitä, jotka mielyttivät minua kovasti.
Ja tällainen siitä sitten tuli! Tästä isosta kuvasta kohopylväät eivät oikein näy, mutta lähempää otetussa kuvassakohopylväät näkyvät aika kivasti. Ja niinhän siinä sitten kävi, että ontelokude loppui kesken ja jouduin tilaamaan sitä netin kautta karnaluksista lisää. Suomesta löysin vain trikookudetta, joka on ohuempaa kuin tämä ontelokude, joten sen vuoksi tilasin Karnaluksilta. Samoja sävyjähän ei sitten tietenkään tullut, joten tästä tuli nyt vähän tällainen värisekamelska. Koukku nro 12 ja ohje omasta päästä. Lisäyksiä tein aina sitä mukaa, kun siltä tuntui. Vielä mietityttää, että tekisinkö reunoihin jotkut pitsit tms. Hmm...saas nähdä miten tämän maton käy!
Samoista kuteista tuli virkattua myös pari pannulappua naapuriin viemisiksi. Lisukkeeksi pussillinen valmista muffinssimixiä ja söpöt muffinssivuoat. Onnea meinaan on ihanat naapurit! <3

2 kommenttia:

  1. Onpa todella kauniin värinen matto. Noihin kohopylväisiin minunkin kyllä pitää tutustua, kun näyttävät just siltä, miltä haluaisin omankin leikkihuoneen maton näyttävän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Minä ihastuin tosiaan myös noihin kohopylväisiin ja usko pois, ovat luonnossa vieläkin ihanammat! :)

      Poista