Yhteystiedot

9.1.2016

Olkainhousut, liivi ja lippalakki pienelle herralle


Yhdysvalloissa syntyi joulun alla ystäväperheellemme suloinen poikavauva ja kehittelin hänelle syntymän kunniaksi tällaisen setin ,joka ehkä toisi hieman terveisiä suomalaisuudesta. Mielestäni onnistuin tässä melko kivasti! Ompeluksien lisäksi pakettiin pujahti suomisuklaata kahdessa eri maussa.
Heti kuultuani, että heille on tulossa poikavauva, tuli mieleeni tällainen vanhankoulun lippahattu, liivi ja henkselihousut. Kaava näihin löytyi Ottobre 1/2014. Lippalakki ja liivi ANTON 42cm (päänympärys) ja 68cm. Housut EMIL olkainhousut pellavasta koko 68cm.

Kankaat näihin löytyi kirppikseltä ja sopivat mielestäni enemmän kuin hyvin tähän projektiin. Napit omasta nappivarastosta.
Vaatteiden lisäksi tein tilkkupeiton, jossa käytetty trikoota ja sellaista kiiltäväpintaista verkkarikangasta. Reunat kantattu trikoolla.Tausta harjattua collegea kirppikseltä.


Tässä myös jo aiemmin viime vuonna vauvalahjaksi ompelmani toinen tilkkupeitto trikoopaloista.
Tausta flanellia kirppikseltä.

Pakettiin sujati vielä muumiaiheinen hypistelyrätti. Kangas superpehmeää kirppikseltä ostettua trikoota. Kirppikseltä myös muuminauha, jota oli rullassa 10m. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti