Yhteystiedot

16.1.2014

Pipo ja kauluri -settiMuutama tällaisia pipo ja kauluri -settejä tuli heitettyä pukinkonttiin. Tein kaulureita myös meidän perheelle ja ovat käytössä osoittautuneet todella toimiviksi!

Kaulureiden toinen pää trikoota ja toinen fleeceä. Ompelemattomien kappaleiden mitat trikoo 28x52cm ja fleece 17x 52cm. Kauluria voi lämpimämmällä säällä pitää trikoopuoli leukaa vasten ja vähän kylmemmällä paremman lämmön antaa sitten fleecepuoli. Tuulelta voi suojautua siten, että kaulurin laittaa trikoopuoli ylöspäin ja nostaa sitä takaraivolle pipon alle, jolloin trikoolla voi suojata kaulan lisäksi niskan, leuan ja jopa vähän poskia.

Pipojen kaava Ottobre Baggy Look 56cm. Korkeutta olen kaikista napannut pois noin 10cm. Päällinen trikoota ja vuori fleeceä. Mustassa ja violetissa pipossa sivussa ompelumerkkinä isomummiltani perintönä tullutta koristenauhaa. En ole aikaisemmin sellaisia vaatteisiin laittanut ja mielestäni ne piristävät mukavasti yksivärisiä pipoja.

Tein kaulurin myös 2,5-vuotiaalle tyttärellemme. Tämän kaulurin mitat trikoo 22x45cm ja fleece 13x45cm. Kaikki kankaat kirpputorilta.

Ja vielä muistutuksena itselleni: Opettele käyttämään GIMPiä kunnolla tai lopeta ompeluksien kuvaaminen kivilattialla, koska näihin muokattuihin kuviin jää nuo laattojen välit ikävästi väliin.

1 kommentti:

  1. Famu on todellakin tyytyväinen tähän settiin pipo ja kauluri, lähes päivittäisessä käytössä, kiitos

    VastaaPoista