Yhteystiedot

17.9.2013

Pitkähihaisia paitoja tytölle

Saako taas voivotella, miten nuo lapset kasvaa niin nopeasti?!!?? Pakko oli siis taas surautella isommalle paitoja, kun edelliset alkoivat näyttämään niin kovin pieniltä päällä. Lisäsin muuten kaikkiin paitoihin pituutta, kun kaikki paidat tuntuvat aina olevan lyhyitä meidän neidille.
Tässä paidassa kaavana Little Lamb Ottobre 4/2012 koko 98cm. Kiva peruspaita. Pakko oli kuitenkin jotain keksiä, kun paita näytti niin valjulta ja tota kanttisuikaletta kädessä pitäessäni, se suorastaan huusi päästä toiseen raglansaumaan. Vastaavanlaisen viritelmän olen nähnyt FBn ompeluelämää -ryhmässä ja päätin siis kokeilla samaa. Jälkikäteen ajateltuna tuo suikale olisi voinut leveämpi, kuten siinä paidassa, jonka näin FBssa. Poimutin suikaleen poimituslangoilla ennen saumaan ompelemista. Kankaat paikallisen kangaskaupan varastomyynnistä tuollaista ihana pehmeää ja joustavaa ribbiä. Hintaa en muista, mutta se oli todella vähän!
Tämän ihanan sienitrikoon sain mummiltani. Lähikuva kankaasta näkyy edellisessä postauksessani. Pääset sinne tästä. Punainen resori ostettu kirpputorilta. Kaavana tässä paidassa Princess -tunika Ottobre 4/2012 koko 98cm. Jätin tästä paidasta vyötärön rypytyksen kokonaan pois, koska tunika oli minusta niin kaunis näinkin.
Tässä kukallisessa tunikassa kaavana myös tuo samainen Princess -tunika Ottobre 4/2012 koko 98cm, mutta tähän tein ohjeissakin olleen kuminauharypytyksen vyötärölle. Kiva näinkin! :) Keltainen resori kirpparilta.

 Kukallinen kangas on yksi Facebookin Saumanvara- ryhmän vauvalahjakortilla ostetuista kankaista. Tässä kuvassa vielä kaikki lahjakortilla ostamani kankaat ja seassa meidän ihana nuorempi murukin! <3

Olin muuten saanut taas yhden uuden lukijan! :) Kivaa ja tervetuloa blogini seuraajaksi!

3 kommenttia:

 1. nämä jo valmiit olivat ihania Isonsiskon päällä ja mitä vielä keksitkään muruille noista "tekemättömistä" kankaista...odottelen innollat.äiti

  VastaaPoista
 2. Niin nättejä vaatteita olet Neidille surautellut. Tuollaiset pienet yksityiskohdat on niin ihania, röyhelöt ja rypytykset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mä huomaan, että olen alkanut enemmän juuri miettimään vaatteisiin noita yksityiskohtia. Ehkä sitä on tullut rohkeammaksi, kun on ommellut jo vähän pidempään.

   Poista