Yhteystiedot

19.8.2015

Mekkobodeja

 Pienille kesällä syntyneille pikkuprinsessoille surautin mekkobodyt koossa 56cm ja 68cm. Mekkobodyn ideahan on se, että helman alla on vielä bodyn alaosa, joka pitää sitten helmat kurissa. Minua ainakin aina hieman tuskastutti tyttöjen päällä mekkoja pitää, kun helmat olivat aina korvissa ja napa paljaana.
Mekkobodyn kaava on Ottobre 4/2014 Sausage Dog -body. Helma leikattu vapaalla kädellä. Bodyn kaavat siis leikattiin kahtia ja yläosa, alaosa, helma sekä yläosa sitten hurruuteltiin yhteen. Hyvät kuvalliset ohjeet löytyi Kaavoista viis -blogista ja suoraan ohjeisiin pääset tästä.

Mustekalakangas saatu mummiltani ja ruskearaidallinen velour paikallisen kangaskaupan alelaarista. Resorit ja bodyn alaosakankaat kirpputorilta. Tein muuten elämäni ensimmäistä kertaa bodeja! Olen pitkään kammonnut jotenkin bodyjen tekemistä, mutta eihän se vaikeaa ja työlästä ollutkaan. Kanttaukset tein peitetikkikoneella ja kantinkääntäjällä. Myös helmat huoliteltu peitetikkinoneella.
Nepparit kiinnitin tällä kertaa Prymin pihdeillä ja voi vitsi, miten helppoa se olikaan!!! Ostin Karnaluksin keikalla 10mm neppareita ja siinä paketissa sain oikeat leuat pihteihin. Jee! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti