Yhteystiedot

5.7.2015

Yöhaalareita vastasyntyneelle

Kävimme tänään tapaamassa viikon ikäistä mussukkaa ja viemisinä veimme parit yöhaalarit. Kaavat Ottobre 6/2013 Indian Elephant ja SK 1/2008 9. Haalari, molemmat kokoa 56cm.
Laitoin ensimmäistä kertaa neppareita vaatteisiin ja voi puuh, mitä hommaa oli ilman pihtejä! Vasaroin siis nepparit ja ei ihan ensimmäisellä yrittämällä onnistunut. Sain mummiltani Prymin pihdit ja todella paljon erilaisia neppareita, sirkkarenkaita yms, mutta en onnistunut löytämään pihteihin sopivia leukoja, joilla olisi saanut nepparit kiinni. Onneksi minulla on ihana ompeleva naapuri, joka on luvannut auttaa minua pihtien ihmeellisessä maailmassa! :) Onnistuin muuten vasaroidessa rikkomaan myös kankaan takakappaleen keskeltä, mutta onneksi minulla oli mummilta saatuja silitettäviä kuvia, joten haalarin takaosaan pääsi seikkailemaan ankka! Koristeompeleet punaiseen yökkäriin tehty peitetikkikoneella nurin ommeltuna. Kanttaukset tehty peitetikkikoneella ja kantinkääntäjällä.
Tästä raidallisesta retrohaalarista tuli mielestäni tosi namu! Velour raitakangas kirppikseltä ja muut kankaat ja vetoketju saatu lahjoituksena.

Pikkuiselle muiskuja ja kauniita unia! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti