Yhteystiedot

13.8.2018

Koululaisen pöytä ja kynäteline

Esikoisen koulupöytä <3

Isäni aikoinaan muuttaessa vanhaan rintamiestaloon, löytyi sieltä tällainen piironki-ihanuus, joka sitten muutti minun kotiini. Viimeiseen lähes kymmeneen vuoteen se ei ole kuitenkaan löytänyt nykyisestä kodistamme paikkaa vaan on lojunut varastossa. Nyt esikoisellemme koulupöytää miettiessämme, tämä tuli mieleeni ja onneksi myös esikoiseni tähän ihastui. Hakusessa vielä joku kiva vanhahko tuoli pöydän seuraksi. Olen vähän hurahtanut kaikenlaisiin laatikoihin ja laukkuihin ja näille lasten omille löytyi nyt hyvä paikka. Isomummiltani peritty ihana violetti maljakko sai arvoisensa kukat ihanalta naapuriltamme.


Esikoinen on kovin innostunut hänkin kaikenlaisesta askartelusta ja oli bongannut tällä kertaa muistaakseni Top Model -lehdestä wc-paperirullista tehdyn kynätelineen. Sellainen oli sitten tehtävä. Kaikki materiaali onneksi löytyi kotoa; pieni laatikko, wc-paperirullat ja jonkin lehden välissä tullut Nuppuprintin kankaiden paperiset mallit. Tuo päällipaperi nyt sitten humpsahti harmittavasti väärinpäin, mutta ei kuulemma haittaa...


Yhtenä aamuna tuo muru vielä askareli kirjan "Mysteeeritytöt" ja pyysi apua vain nitojan käytössä. Kirjan sivut kopiopaperia, kannet kartonkia. Kirjan selkä puuvillakangas, joka on nidottu ja liimattu kiinni kartonkiin. Keneen lie tullut, tuo pieni puuhastelija!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti