Yhteystiedot

25.6.2015

Kätyrit -pehmolelu

 Meidän ihana rakas  4-vuotias ystävämme sai synttärilahjaksi tämän hepun. Kyseessä on siis Kätyrit -hahmo (engl. Minion).

Kyselin tuossa ennen synttäreitä lahjavinkkejä ja tämä oli toive. Toteutustapaa pyörittelin pitkään mielessäni, varsinkin tuota silmälasiosaa. Netistä löytyi paljon kuvia itsetehdyistä Minion -hahamoista, joilla nuo lasit on tehty hillopurkin kansista, mutta eihän meiltä täältä Suomesta sellaisia saa. Päätin lopulta tehdä silmälasiosan, kuten se on tehty kaupasta ostettavassa pehmolelussa. löysin vielä Pinterestistä hyvän kuvasarjan, jossa kaavakuvat nukesta ja sen vaatteista. Piirtelin ne ihan tietokoneruudulta paperille ja tällainen kaveri siitä tuli! Kuvat löydät täältä.

Itse hahmo tehty collegekankaasta. Hanskat ja tossut kiiltäväpintaista verkkarikangasta. Silmälasit tehty myös collegesta ja tuosta verkkarikankaasta. Kaikki kankaat kirpparilta ja farkkuhaalari isännän vanhoista farkuista. Hahmo täytetty vanhan tyynyn vanulla. Silmässä lisäksi pyöreäksi leikkattuja fleecepaloja, jotta pysyy muodossaan. Hiukset villalangasta.

2 kommenttia:

  1. Aivan mahtava! Meidän koko perhe on Minion fanikuntaan kuuluvia :) Upea toteutus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tämä onnistui kyllä yli odotusten. 😊

      Poista