Yhteystiedot

10.5.2015

Peppi -mekko ja -synttärit

Rakas ihana esikoiseni täytti äitienpäivänä 4-vuotta. Kuten jo joku blogiani seuraava on saattanut huomatakin, hän on armoton Peppi Pitkätossu -fani. :) Siispä meillä vietettin Peppi synttäreitä.
Ensinnäkin piti tehdä mekko. Ostin joskus kirppikseltä raidallisen kankaan ihan vaan siksi, että siitä tuli mieleen Peppi ja se pääsikin nyt sitten käyttöön mekon muodossa. Kaavaksi otin Mekkotehtaan Katariinan ja tein välikoon kaavoista (ehkä noin 104-110cm.) Kiva kaava muuten! Kangasta ei kuitenkaan riittänyt koko mekkoon, joten siksi hihat sinisellä. Sininen urheilukangas myös kirpparilta.
 
Kaverisynttäreitä vietettiin eilen ja emme suinkaan syöneet kakkua vaan räiskäleitä, joiden päälle laitettiin kynttilä. Ja mehut löytyivät tietenkin pihalta omenapuusta (Pepillä limonadipuu).
Nuuskijoina jokainen löysi itselleen saippuakuplia ja Pepille laitettiin saparoita silmät sidottuina. Lopuksi vielä leikittiin lastenhuoneessa "Ei saa koskea lattiaan" -leikkiä.


 Mikä voisikaan olla parempi tapa viettää äitienpäivää kuin esikoisen 4-vuotissyntymäpäivä! <3

Täältä löydät lisää Peppi -aiheisia juttuja:
Peppi -uimapuku
Peppi Pitkätossu naamiaisasu

2 kommenttia:

  1. Voi miten ihanat synttärit! Täällä ilmoittautuu yksi aikuinen Peppi-fani :) Mainio tuo mekko!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, oli kyllä niin ilo katsoa, miten innoissaan meidän Peppi oli synttäreistään. :) Ja eikös tullutkin aika Peppi- mekko!

      Poista