Yhteystiedot

30.12.2014

iPhone/iPad-tuki


 Ja sitten joululahjojen pariin...

Pari tällaista kätevää iPhone/iPad-tukea tuli tehtyä pukinkonttiin. Idea löytyi Facebook-ryhmä Saumanvaran joulukalenterista. Tuki ommeltu suorakaiteen muotoisesta palasta ja täytetty riisillä ja vanulla. Loistavat ohjeet kuvineen löytyy täältä.
Tein myös isomman tuen ajatellen tosiaan iPadia, mutta siitä tuli valtava! Lahjoiksi lähti siis pienemmät tuet ja tämä isompi jäi sitten meille kotiin iPad- ja kirjatueksi. Meidän perheessä toisena kielenä on viittomakieli ja kirjojen luku viittomakielellä on aina paikoitellen haastavaa, kun viittomiseen tarvitaan molempia käsiä, niin kirjan pitämiseen niitä ei sitten enää jääkään. Mutta tämä ongelma ratkesi sitten tämän ison iPhone-tuen myötä ja nyt kirjojen luku viittomakielellä on huomattavasti miellyttävämpää. Suosittelen! Taidan joskus työelämään palatessani tehdä kouluunkin tällaisia kirja/iPad-tukia.
 Kankaat kirppikseltä löytynyt ihana puuvillakangas (josta tehdyn laukun löydät täältä), täyte riisiä ja vanua. Sisällä myös huopakovike. Osa vanuista vanhojen sohvatyynyjen pehmustetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti