Yhteystiedot

29.5.2014

Jumpsuiteja... taas! ;)

Omille murusille tein haalarit taas neuloksesta. Edelliset neuloshaalarit osoittautuivat todella hyviksi matkustusasuiksi autossa, jossa pidetään ilmastointia päällä. Haalarit on myös helppo riisua, jos autossa tulee uni ja lapsoset pitää siirtää esimerkiksi sänkyyn nukkumaan. Ja jostain syystä mulle tuli taas suuri tarve samistella näissä haalareissa, joten molemmille Majapuulta eriväriset pallokuosit. Sininen haalari kokoa 110cm ja pinkki 80cm (tytöt käyttävät tällä hetkellä 98cm ja 74cm kokoja). 
Neulokset siis tilattu Majapuulta, vaaleanpunainen resori Ikasyriltä, sininen trikoo ja vetoketjut paikallisesta kangaskaupasta. Kaavat Ottobre 4/2012.
  
Ja sitten tällainen söpö tähtihaalari lähti ihanalle nappisilmälle koossa 92cm. Kaava sama Ottobre 4/2012. Kangas pojan äidin valitsema Znokin trikoo Stars Yellow. Tähtikangas, ruskea resori ja ruskea trikoo ostettu Kestovaippakaupasta. Metrivetoketju paikallisesta kangaskaupasta.

Ja mokia tulee tietenkin, kun toiselle tekee... :( Ompelin hupun vuorin siten, että sauma jäi näkyviin (tämä sauma näkyy siis nyt haalarin sisäpuolella niskan kohdalla), kun sen olisi siis voinut ommella niinkin, että saumaommelta ei näy. Täältä näet kuvan siitä, miten vuoritetun hupun saa ommeltua kauniisti. Kanttausta tehdessä trikoo rypyttyi jonkin verran vetoketjun alaosan kohdalta. En usko, että se näkyy kuitenkaan käytössä. Tukikangas olisi ehkä voinut estää tämän...

Erittäin tyytyväinen tässä jumpsuitissa olin kohdistuksiin, sillä se oli todella hankalaa. Tähtikuviot menivät kankaalla hieman vinossa sekä pysty- että vaakasuunnassa. Mutta onnistuin silti mielestäni hyvin! :)

******************************************************************************

6 kommenttia:

 1. Ihanan pirtsakat haalarit, näyttää niin ihanilta :)

  VastaaPoista
 2. Kivat jumpsuitit! Itse tein vasta vauvalle jumpsuitin. 5v ihastui vaatteeseen niin, että pyysi saada itselleenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Me on tykätty näistä jumpsuiteista paljon. Siis sekä lapset että äiti. ;)

   Poista
 3. Hei!

  Sulla on kiva blogi ja eksyin tänne ensimmäistä kertaa. Käyttämäsi fontti on kuitenkin todella kurja lukea. Se varmaan vaikuttaa tosi söpöltä, mutta on erittäin epäluettava ja aiheuttaa migreenin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan ensimmäiseksi pahoittelut viivästyneestä vastauksesta! Olemme vähän lomailleet ja myös blogi on ollut samalla vähän lomalla.

   Kiitos palautteestasi. Täytyy miettiä fontti -asiaa. :)

   Poista