Yhteystiedot

10.10.2013

Jumpsuitit Ankat -neuloksesta

Hih... Ensimmäiset samistelut tehty meidän tytöille. :)
Meillä on monta autoreissua tiedossa nyt syksyllä, joten päätin tehdä tytöille mukavat matkustusasut. Nappiinhan tämä suoritus ei mennyt, mutta onpa iloa nyt ainakin parille matkalle.

Punaisen Paapiin Majapuulle sunnitteleman Ankat -neuloksen sain aiemmin toisen tyttäremme syntymän kunniaksi naapuriltamme ja tuli sitten samaiselta naapurilta ostettua samaa kangasta myös sinisenä. Molemmissa jumpsuiteissa paikallisesta kangaskaupasta ostetuilla trikoilla vuoritetut huput.

Punainen jumpsuit myös kantattu punaisella trikoolla, jota siis on myös hupun vuori ja hihojen sekä punttien suut. Sinisen jumpsuitin vuori ja kanttaus trikoota, hihansuut ja lahkeet resoria. Resori myös paikallisesta kangaskaupasta.

Pienenemmän haalarin kaava Ottobre 4/2012 Jumpsuit svetarineuloshaalari vauvalle koko 68cm. Tein tähän haalariin hieman ohjetta pidemmät resorit. Tästä voit kurkata aikaisemmin samalla kaavalla ja Paapiin bambista ompellun jumpsuitin (56cm). Isomman kaava Ommellisen Liisalta saatu haalarikaava kokoa 100cm. Ajatuksissani pätkäisin kuitenkin lahkeita tästä liikaa, joten haalarista tuli nyt sitten ärsyttävän juuri sopivan mittainen, kun olisi voinut jäädä vähän kasvuvaraa. Täältä näet edellisen samalla kaavalla tekemäni jumpsuitin ja siinä lahkeet ovat mielestäni ihanan plöröt. Alkuperäisessä kaavassa siis ei ole resoreita, joten lisäsin ne ja siinä hötäkässä leikkasin lahkeita liikaa. Kohdistus ei sinisessä haalarissa onnistunut (tai siis en muistanut sitä tehdä!) ja sen lisäksi myös tämän sinisen haalarin olisi voinut kantata kauttaaltaan kuten punaisen. Nyt se jäi mielestäni jotenkin valjuksi. Mutta... purkamaan en ala, koska tuo haalari jäänee pieneksi alta aikayksikön!

6 kommenttia: