Yhteystiedot

3.8.2012

Säilytystyynyt


Mua on jo pitkään suututtanut, kun varapeitot ja -tyynyt vievät niin paljon kallista kaappitilaa. Bongasin sitten muutamasta blogista (esim. Pikkukiisken kotona) tyynyjä, joiden sisälle oli varastoituna juuri näitä varapeitteitä ja sellaiset minä sitten halusin meillekin tehdä. Tämä sopi täydellisesti suunnitelmaani tehdä tyttäremme huoneen vierassängystä sohvamaisempi, jossa voi kölliä ja vaikka lukea kirjoja. Ja nyt meidän pikkuneidin löytääkin jatkuvasti löhöilemästä näiltä tyynyiltä! :)

Isot raidalliset tyynyt 70x55cm (60cm vetoketju), kangas IKEAsta.

Pienet pallolliset tyynyt ovat ihan vain 40x40cm sisustustyynyjä (30cm vetoketju), kangas paikallisesta kangaskaupasta.Niskatyyny 70x85cm, kangas IKEAsta. Tyynyn päät ovat auki ja ne solmitaan nauhoilla kiinni. Ompelin tyynyn molempiin päihin valkoiset vuorit (n. 15cm), koska nurjapuoli näkyy, kun tyyny solmitaan päistä.
Tyynyn sisällä varapeitto rullattuna.

3 kommenttia:

 1. Hyvä idea tosiaan! Oikeasti ihan turhaa säilyttää kaapeissa. Meillä on nyt suuri kaappisiivousprojketi menossa, että voisin ottaa ideasi käyttöön.

  VastaaPoista
 2. Minunkin mielestä oikein oiva idea! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva idea! Meilläkin varapeitot ja tyynyt vie yhden kokonaisen hyllyn varastosta, mur! Tämä vinkki pidetään mielessä :)
  - Saara

  VastaaPoista