Yhteystiedot

28.6.2012

RullaverhoPikkuneidille piti saada IKEAsta uusi hyllykkö, johon saa laatikot, joissa leluja voi säilyttää kätevästi. Laatikoiden väri oli kuitenkin muuttunut ja koko huoneen sisustus meni sitten tietenkin uusiksi. ;)

Alunperin huoneessa oli alemmassa kuvassa olevat vihreät palloverhot, jotka ompelin, kun emme vielä tienneet tuleeko tyttö vai poika. Olin ajatellut, että vaaleanpunaiset laatikot sopisivat oikein hyvin kaiken muun vaaleanpunaisen kanssa noihin vihreisiin verhoihin, mutta kun laatikoiden väri oli muuttunut tummaksi roosaksi, eivät verhot ja laatikot enää käyneetkään mielestäni yhteen. Joten...

Alunperin tyynynpäälliseksi suunniteltu kangas päätyi verhoksi ja sainpa minä siitä vielä pari tyynyäkin kankaasta aikaiseksi. Siitä myöhemmin lisää.
Pidin verhomallista tosi paljon, joten säilytin saman idean ja samat rusetit. Rusetit kaksinkertaisesta valkoisesta puuvillakankaasta (saumuroituna putkeksi). Sidoin nauhat kiinni saadakseni verhon halutulle korkeudelle. Rullan sisällä on kangaskaupasta saatu pitkä pahviputki, jonka ympärille kangas oli helppo rullata. Verhon yläosassa tangolle sopivaksi ommeltu tankokuja. Mitat siis luonnollisesti otettu ikkunasta (+saumavarat). Kangas IKEAsta. Kangas on lankavärjättyä, joten kuvio näkyy kankaan molemmilla puolilla. Kätevä siis rullatessa (toisin kuin vihreässä verhossa, jossa näkyy rullalla nurjapuoli)!

Katso myös huoneen samasta kankaasta tehdyt säilytystyynyt täältä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti