Yhteystiedot

29.4.2012

Kestovaippailua
Aloitimme kestovaippailun heti sairaalasta kotiin päästyämme, mutta omia vaippoja uskalsin tehdä vasta, kun huomasin, että vaippailu toimii. Ja toimihan se!

Ensimmäiset kaavat otin Suuri Käsityö-lehdestä 2/2007, jossa tosi simppelit ohjeet sisä- ja kuorivaipalle. Muokkasin itse kuorivaippaa siten, että lisäsin lisäsiivekkeet lahkeensuihin, koska muuten malli ei istunut meidän vauvalle reisistä (alempi kuva, valkoinen kuorivaippa). Toisen meille toimivan kaavan (Swaddlen pohjalta tehty) löysin Kestovaippainfon -sivuilta http://www.kestovaippainfo.fi/.  Olen tästä kaavasta tehnyt sekä sisä- että PUL-taskuvaippoja (alempi kuva, kukallinen vaippa). Kaikissa vaipoissa on tarrakiinnitykset.

Kankaat vaippoihin olen haalinut vanhoista collegepaidoista ja verhoista, anopilta saaduista lahjoituskankaista sekä kirppikseltä löytämistäni flanellikankaista. Ainoastaan valkoinen flanelli ja PUL-vaipan kankaat ovat uutena ostettuja.

Imuja olen tehnyt vanhoista froteepyyhkeistä. Lisäksi imuina meillä harsoja ja kirppiksiltä ja ystäviltä haalittuja lisäimuja (esim. ImseVimse & hempit).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti