Yhteystiedot

5.12.2016

Vetoketjupäiväpeitot kerrossänkyyn

Vihdoin valmiit!!!
Päätin jo muutama vuosi sitten, että kun tytöt muuttavat isoihin sänkyihin, teen heille vetoketjupäiväpeitot. Näin sitten tein. Meille saapui viime kesänä kerrossänky ja olen siitä asti pyöritellyt päässäni tulevien päiväpeittojen kuosia. Vahvasti mielessäni oli kokoajan tilkkupeitot, joten sellaiset sitten tein.
Patja pujotetetaan pussimaisen päiväpeiton sisälle. Tein kaitaleet sekä patjan sivuille, päätyihin että osittain patjan alle, jotta päiväpeitto pysyisi hyvin paikoillaan. Täytyy vielä käytössä seurata, ompelenko kuminauhat kulkemaan patjojen alta. Iltaisin päiväpeiton vetoketjut avataan ja päällinen rullataan jalkopäähän. Aamulla päällinen asetetaan peiton päälle ja vetoketjut sujetaan. Ja mikä parasta, tämän osaa tehdä jopa lapsi!

Päällinen IKEAn puuvilloja tilkuiksi leikottuna. Toisella puolella tikkivanu Eurokankaasta. Metrivetoketjut tilasin paikalliseen kangaskauppaan.

Melko työläs ilman ohjeita, mutta ehdottomasti sen arvoista! Mä niin rakastan näitä päiväpeittoja ja tytötkin ovat innoissaan! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti