Yhteystiedot

3.5.2015

Joustofarkkukokeilua


Tein ensimmäistä kertaa housut joustofarkusta meille isommille tytöille. Minun housujen kaava Ottobre 5/14 LAMPI koko 38. Muuten varmaan ihan hyvä koko, mutta ei ehkä edestä yläosasta istu minulle parhaimmalla mahdollisella tavalla. Tuntuu, että on liikaa kangasta. Samoin ryppyjä tulee taakse. Kuka osaa kertoa miksi näitä tulee ja millä korjauksilla saan ne pois??!?

Jätin housuista pikkutaskut pois ja nyt myöhemmin ajateltuna niin ei olisi kannattanut tehdä. Ne olisivat olleet kiva lisä housujen yläosaan. Pääällitikkaukset, joita on etumuksessa (valehalkio), takana keskellä ja lahkeiden sisäosassa on tehty peitetikkikoneella vaaleanruskeilla langoilla. Takataskujen tikkaukset ompelukoneella. Musta joustofarkku kirppikseltä ja molempien housujen kuminauhat mummiltani.
Pikkupyllyn joustofarkut ottobre 4/14 CHARLES L. - DENIMHOUSUT koko 110cm. On vielä hurjan isot meidän 4-vuotiaalle vaikka laitoin vyötärölle kuminauhan myös eteen, kun eivät muuten pysyneet jalassa. Koristetikkaukset takakaskuihin, etutaskujen reunoihin ja ja etulahkeisiin tehty peitetikkikoneella. Takatasku kiinnitetty ompelukoneella. Etutaskuihin laitoin piristykseksi tilkkulaatikosta löytämääni samettia. Sekä joustofarkku että sametti lahjoitus mummiltani. <3

Koristeompeleet on siis tehty näihin housuihin peitetikkikoneella ja tämä onnistuu koneellani siten, että ompeleet ommellaan nurinperin. Eli suoraommel menee nyt taskun sisäpuolella. Tämä tikkaus tehty kolmea neulaa käyttäen ja on minusta tosi kiva koristeompeleeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti