Yhteystiedot

25.4.2014

Legoukkopaita

Pieni suuri legomies sai synttärilahjaksi tällaisen legoukkopaidan. Olen joskus ostanut tämän vihreä-mustan raitakankaan kirpputorilta ja jo silloin mietin, että siitä tulisi kiva kauluksellinen t-paita jollekin. Hänelle siitä sitten tuli. :)
Kaavana London kaulustrikoopaita Ottobre 03/2009 koko 110cm. Kaulukset olenkin tehnyt jo aiemmin tehdessäni Autot -pikeemekkoa, mutta näiden kaulusten alle tuli myös resorikanttaus ja eteen tuli mukava v-kaulus. Otin tämän kuvan salamalla, jotta tuo resorikaulus etusaumoineen näkyisi kunnolla.
Applikoin siis myös pitkästä aikaa. Käytin ensimmäistä kertaa irtirevittävää tukikangasta ja en varmaan sitten enää muuta käytäkään applikoidessa. Niin kätevää se oli! Ihana mieheni piirsi minulle jälleen kuvan ja minä sitten leikkelin palat erilaisista trikoopaloista. Kiinnitin palat kaksipuoleisella liimaharsolla paitaan ja sen jälkeen applikoin ja tosiaan sitä irtirevittävää tukikangasta käyttäen. Aluksi olin applikoida tuon legomiehen suoraan, mutta minusta se kuitenkin näytti hauskemmalta näin vinosti, joten jätin sen niin. Legoukko siis jatkuu paidan takaosaan. Silmät ja suu tehty tekstiilitussilla.
Paidan helmaan ja hihansuihin tuli vielä tuollaiset valehihat ja valehelma.

Ps. Kivat nää kaikki vihreän eri sävyt! Mikäköhän ois sit se oikea... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti