Yhteystiedot

29.3.2014

Leggingsejä rutulla ja ilman

Mä niin jotenkin tykkään, kun tuolla meidän 2-vee tytöllä on leggarit jalassa. Musta ne jotenkin sopivat pienelle tytölle. Siispä tein meidän vanhemmalle tytölle kolmet legginssit.

 Nämä hauskat ruttuleggingsien kaavat ovat uusimmasta lasten Ottobresta 1/2014 kaava GREEN LINES ruttuleggingsit. Muffinssileggingsit kokoa 104cm ja vihreät kokoa 98cm. Ohut muffinssitrikoo saatu naapurilta ja vihreä joustocollege lahjoitus mummiltani. Leggingsien rypytys tehtiin etukappaleisiin framillonin avulla. Yläosa näissä leggingseissä on melko tilava. Kaipaisi muokkausta, jotta tulisi istuvat. Alla vielä sovituskuvaa, joissa näkyy paremmin tuo lahkeiden juju.
Kirpparilta löytämäni maailman pehmein vaaleanpunainen trikoo päätyi myös leggareiksi. Kaava sama kuin yllä, mutta ilman rypytyksiä. Lyhensin siis vain etukappaleen takakappaleen pituiseksi.  
Näistä tuli melko tylsät, joten ompelin lahkeisiin isomummini perintöompelulaatikosta löytämäni kukkanapit. Kiva pieni piristys minusta. Niin ja kamera taas narraa... oikea väri alakuvassa. :)

1 kommentti:

  1. Ruttuleggarit on kyllä niin ihania. Itsekin olen muutamat ommellut tyttärelleni. Tykkäämme molemmat. :)

    VastaaPoista