Yhteystiedot

4.11.2013

Yöppäreitä kirppiskankaista

Kaikenlaisia kankaita tuolta kirppiksiltä aina löytyy ja joskus jopa ihan valmiiksi leikattuja vaatteiden kappaleitakin! Näiden yöpaitojen kaikki kankaat ovat siis halpoja kirpparilöytöjä.
Kuukuvioinen collegekangas ja vihreä trikoo saivat seurakseen lähes saman vihreät resorit pääntielle, lahkeisiin ja hihansuihin. Kaava paidassa Ottobre 06/09 Mocking bird -yöpaita koko 98cm ja housut Ottobre 06/09 Striby legs -leggarit koko 98cm. Paita oli pitkänmallinen, mutta lyhensin sen leggareihin sopivaksi lyhyeksi paidaksi.
Pinkki-valkoinen Monday-kangas löytyi siis valmiiksi leikattuna kirpparilta. Koko ehkä noin 86cm eli menee vielä meidän isommalle neidille ehkä hetken. Paitojen seuraksi surautin ohuesta pinkistä trikoosta myös parit yöppäpöksyt. Kaava pöksyihin Ottobre 06/12 Ruusunpuna 92cm toiset saumavaroilla ja toiset ilman. Toisen paidan hihat ja kaikki kanttaukset tällä samalla ohuella trikoolla. Kanttaus kantinkääntäjällä oli muuten melko haastavaa tällä ohuella trikoolla, mutta onnistui lopulta,  kun vaan jaksoi kunnolla keskittyä ja vahtia ettei trikoosuikale käänny kääntäjään mennessä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti