Yhteystiedot

25.10.2013

Vauvoille asusteita


Tähän maailmaan on taas syntyntyt näitä ihania palleroita ja tässä vähän tumppuja ja pipoja, joita on paketteihin sujahtanut.

Kääntöneliöpipojen koko 20x20cm (sis. saumavarat). Päälliset ja vuorit trikoota. Vuorit yksiväristä trikoota. Autotrikoo lahja mummiltani, raitakangas Kestovaippakaupasta ja yksiväriset trikoot kirppikseltä.

Vauvatumppujen kaavakoot näkyvät alimmassa kuvassa. Joku ihana oli tehnyt Facebookin Saumanvara- ryhmässä maailman helpoimmat ohjeet näihin tumppuihin ja nyt näitä on ihan kiva näperrellä. Aiemmin olen tehnyt näitä vähän eri tyylillä ja se on ollut paikoitellen melko haastavaa. Päälliset trikoota. Pupukangas lahja naapurilta ja pallokangas paikallisesta kangaskaupasta. Vuorit vaihtelevasti trikoota, velouria ja fleeceä.
Vauvanmyssyt on tehty Ottobren ilmaiskaavalla Trikoomyssy, joka löytyy täältä. Ankat- neuloksesta tehty koko 42cm ja pupukangas kokoa 38cm. Ankat -neulosmyssy on vuoritettu punaisella trikoolla. Kanttaukset tehty samalla trikoolla. Trikoo paikallisesta putiikista. Pupumyssyn kanttaukset valkoisella resorilla, joka ostettu kirppikseltä. Molemmat päällikankaat siltä yhdeltä ihanalta naapurustossa ompelevalta rouvalta! :)


Ja tässä kaavakuvat vielä noihin tumppuihin. Resori ommellaan siis tumppuosien (päällisen ja vuorin) väliin. Sitten koko ompelus taitetaan pitkittäin ja ommellaan auki oleva reuna. Kääntöaukko jätetään vuorin puolelle. Tumppu käännetään ympäri ja ommellaan kääntöaukko kiinni.


Kiitos sinulle joku ihana, joka tämän helpon ohjeen muillekin kerroit! :) 

3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Musta nämä on kans aika söpöjä! :)

      Poista
  2. Kommentoin vielä tähän, sillä mun blogissa on sulle tunnustus!

    VastaaPoista