Yhteystiedot

17.8.2013

Imetykseen soveltuva toppi

Facebookin Ompeluelämää -ryhmässä oli hauska kilpailu; nimittäin ompelubingo! Bingorivikseni muodostui ihan vahingossa RAITA-KIERRÄTYS VANHASTA UUTTA-LEMPIVÄRI. Tein siis itselleni imettämiseen soveltuvan topin ja sen jälkeen huomasin Ompeluelämää-ryhmässä tämän hauskan kilpailun. Kun kerran bingorivi täyttyi, päätin osallistua kilpailuun! :)

Etu-ja takakappeleiden nauhakujassa sekä olkaimina toimiva pitkä kappale on vanhan pitkän mekon alushame. Rusettia siis avaamalla paidan etuosaa saa laskettua imettämiseen sopivaksi. Raitakangaspala kirpparilta ja lemppariväri tietenkin sekä musta että ruskea. Helmassa resori. Paidan malli Joka tyypin kaavakirja II:sta  muokattuna.

Paita tehty kahdesta suorakulman muotoisesta palasta (lev. 75cm, kork. 45cm), joiden yläosiin leikattu käsille paikat (20cm). Yläreunoihin ommeltu 4cm leveät nauhakujat. Takakappale yläosasta 8cm kapeampi kuin etuosa. Helmaan ommeltu noin 90cm leveä resori. Pitkä nauha on 10cm leveä ja 210cm pitkä. Nauha on leikattu vanhan mekon ohuesta alushameesta.

2 kommenttia:

  1. Miten sä aina onnistutkin löytämään kirppikseltä niin kivoja kankaita? Kaunis paita bingorivin innoittamana!

    VastaaPoista
  2. tämä on nätti ja kätevä kun sain seurata sivusta..toimii

    VastaaPoista